Poruči:

Planinarski dnevnik napravljen od srca


Pre dve godine, kada sam pokrenula svoju Instagram stranicu i okupila neverovatnu zajednicu ljubitelja prirode i planinarenja, rodila se ideja o stvaranju Planinarskog dnevnika. Iako je tada izgledao skromnije, štampan u samo dva primerka kao poklon za dve posebne osobe iz mog matičnog planinarskog kluba PK Greben, bio je ispunjen ljubavlju.

Međutim, tok života me je odveo na drugačiji put. Nažalost, nisam imala priliku da se bavim onim što zaista volim, a moja ljubav prema planinama je ostala zapostavljena.

Nakon šest meseci napornog rada, istraživanja novih veština i izlaska iz okvira, shvatam koliko je za mene ovo bio dug proces. Taj isti proces započeo je odlukom da napustim sistem, rizikujem i okrenem se sebi. Mogu vam reći da nije bilo najlakše na svetu, ali sam uspela!

Pored hvatanja u koštac sa učenjem pravljenja veb sajta, uhvatila sam se u koštac i sa dizajnom. Odlučila sam da sama osmislim svaki detalj, svaku stranicu i svaki element kako bih stvorila nešto jedinstveno. Kroz isprobavanje različitih stilova, pažljivo odabranu tipografiju i paleta boja, oblikovala sam svaki deo dnevnika.

Naporan rad, istraživanje i kreativnost doveli su me do konačnog izgleda dnevnika koji sam ponosna da podelim sa vama. Svaki detalj je pažljivo promišljen i svaka stranica je kreirana sa ljubavlju i strašću prema planinama i avanturama.

Novo izdanje dnevnika sada je dostupno u više primeraka, nadajući se da će u budućnosti pronaći svoje mesto u mnogim rancima širom sveta.

Ono što čeka vas u ovom dnevniku je 176 stranica raznih sadržaja. Od kalendara za planiranje vaših ruta, prostora za zabeleške o pređenoj kilometraži, stazama i vremenima pešačenja, pa sve do inspirativnih poruka koje će vas motivisati, liste važnih telefonskih brojeva i spiska potrebnih stvari.

Kada je reč o kvalitetu samog Planinarskog dnevnika, gospodin iz štamparije je imao sledeću primedbu: "Ovo možeš nositi u svom rancu godinama, neće se poderati. Baci ga s vrha Everesta, pronaći ćeš ga netaknutog u podnožju." :)

Hvala vam što podržavate moj rad i nadam se da će vam ovaj Planinarski dnevnik doneti radost i ispunjenje tokom vaših planinarskih putovanja.

Ova avantura je napokon ugledala svetlost dana i sada je spremna da postane vaš saveznik i svedok na planinarskim putešestvijima.

I da, da ne zaboravim. Ideja je da dnevnici dobiju novu svrhu, lepu svrhu, aaali o tome drugi put. :)